fbpx

Track & Trace

Met een track & trace systeem in uw voertuigen heeft u te allen tijde inzicht in waar uw voertuigen en/of werknemers zich bevinden. Het ideale hulpmiddel voor bedrijven met een wagenpark. Wij helpen u door u een volledig inzicht te geven in de dagelijkse gang van zaken. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt als uw werknemers onderweg zijn. Zo plant u efficiënter, geeft u uw klanten een betere service en verspilt u geen tijd met het bellen van chauffeurs voor statusupdates.

Ook voor particulieren kan een track & trace systeem handig zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een oldtimer of sportwagen heeft waarvan u ten allen tijde wil weten of hij nog op zijn plaats staat. Zo bent u beter beschermd tegen diefstal. Verder kunnen gereden routes makkelijk herbekeken worden. Dit is een leuke feature wanneer u bijvoorbeeld een rit gereden heeft die u later opnieuw zou willen doen. 

Meer info of een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op! Hieronder heeft u alvast een klein overzicht van de verschillende features die het systeem u kan bieden.

Reportages & alerts

Zet uw voertuigdata om in begrijpelijke en bruikbare informatie. Maak automatisch rapportages en alerts aan en laat die direct doorsturen naar de juiste collega’s. Zorg voor een kortere reactietijd en behoud de controle over uw mobiele werknemers.

Monitor verschillende zaken met betrekking tot uw wagenpark aan de hand van rapportages en alerts. Denk onder andere aan brandstofverbruik, rijgedrag en productiviteit van uw werknemers.

Live kaarten

Met Live Kaarten en Route Replay bent u in één oogopslag op de hoogte van de actuele status van uw voertuigen. Zo krijgt u inzicht in snelheid, richting, huidige locatie en meer. Dat helpt u onder andere om efficiënter te plannen en uw klanten een betere service te verlenen. En u wint tijd doordat u niet met uw chauffeurs hoeft te bellen voor statusupdates.

Naast near-realtime inzicht, heeft u ook de mogelijkheid om de activiteiten terug te kijken. Speel gereden routes terug en zie onder meer waar uw wagen onderweg geweest is en/of gestopt is. Deze informatie is handig bij professioneel gebruik, om de productiviteit en veiligheid te verhogen. Voor particulier gebruik is deze informatie handig om bijvoorbeeld een rondrit te herbekijken of te controleren waar uw wagen geweest is bij het uitlenen ervan. 

Geofencing

We weten hoe nuttig het is om een fysiek gebied virtueel af te bakenen. Bijvoorbeeld om alerts te ontvangen vanaf het moment dat een voertuig een aangewezen gebied verlaat of toetreedt. We hebben het daarom eenvoudig gemaakt om deze zogenaamde geofences toe te voegen aan uw kaarten. Krijg daarnaast ook automatische suggesties voor nieuwe geofences, gebaseerd op de activiteit van uw wagenpark. Zo genereert u nog relevantere rapportages.

Dashboards

De ideale tool bij professioneel gebruik. Zie in één oogopslag duidelijk wie van uw medewerkers op schema ligt en wie niet, of krijg deze informatie voor uw totale wagenpark. Herken trends en hou de prestaties van uw werknemers bij, uitgedrukt in euro’s. Realiseer echte verbeteringen en verhoog uw winst.

Met het duidelijke overzicht voorkomt u dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Zorg ervoor dat uw business zo efficiënt mogelijk opereert.

Back to top